Effectief per: 1 maart, 2020

Elke bezoeker van MrKorting.nl gaat akkoord met onderstaande bepalingen, voorwaarden en kennisgevingen.

1. Afnemen van producten of diensten

MrKorting is geen verkoper van producten. Een bestelling plaats je bij een webshop en niet bij MrKorting. Dit maakt dat MrKorting niet aansprakelijk is voor schade (in welke vorm of op welke wijze dan ook) die is toegebracht aan een bezoeker door de aankoop van een dienst en/of product.


2. Onjuiste informatie

Op MrKorting zie je de aanbiedingen van verschillende (web)winkel. Ook tref je informatie over de verzendkosten en levertijden. We doen er dan ook alles aan om te zorgen dat we de juiste en volledige informatie tonen. Toch kunnen we niet garanderen dat elke actie ook echt werkt en dat alle weergegeven informatie actueel, correct en volledig is. MrKorting is niet aansprakelijk voor enige schade die, in welke vorm of op welke manier dan ook, is toegebracht aan de gebruiker door het gebruik van informatie op deze website.


3. Klachten

Heb je een klacht over MrKorting dan kun je deze aan ons kenbaar maken. Op deze pagina tref je onze contactgegevens. Alle klachten worden binnen 12 werkdagen door ons in ontvangst genomen. We doen altijd ons best om met een goede oplossing te komen!


4. Rechtskeuze

Op deze website is Nederlands recht van toepassing. De vormgeving en inhoud van MrKorting valt onder het databankenrecht en auteursrecht. Deze website is dan ook enkel bedoeld voor privé gebruik en niet voor commerciële doeleinden. MrKorting mag op geen enkele onrechtmatige manier, of op een manier die schade kan toebrengen aan de organisatie, gebruikt worden, zulks ter beoordeling van MrKorting.


5. Veranderingen

Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe algemene voorwaarden altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met jou communiceren.


Simpel & Effectief, MrKorting in een notendop ...

3500+ winkelsdagelijks bijgewerkt

75.000+ kortingscodesgedeeld per jaar

100% geverifieerddoor ons platform

25.000+bezoekers / maand

9 jaarkortingscode ervaring