gefeliciTAART kortingscodes februari 2023

Bekijk al onze gefelicitaart.nl kortingscodes, acties en aanbiedingen

  • Alle kortingen ()
  • Kortingscodes ()
  • Deals ()

Over gefeliciTAART

Over Gefelicitaart kortingscodes

Gefelicitaart is een Nederlandse online banketbakkerij. Gefelicitaart begon in 1990 met het maken van appeltaarten voor de horeca in Haarlem en omstreken. Al snel was er echter ook vraag naar de taarten vanuit andere plekken in Nederland en maakte Gefelicitaart in 1995 als een van de eerste bedrijven de stap naar het internet. Door deze stap werd de vraag naar de taarten van Gefelicitaart nog groter en ontstond er een samenwerking met 300 bakkers in Nederland om aan deze vraag te kunnen voldoen. Op deze manier kon Gefelicitaart echter lastig de kwaliteit van alle producten waarborgen en daarom besloten zij om in 2012 de overstap te maken naar één grote bakkerij die gevestigd is in Amsterdam. Tegenwoordig is het assortiment van Gefelicitaart ook een stuk uitgebreider dan alleen appeltaarten, zo kan er bijvoorbeeld ook terecht voor koekjes en tompoezen. Alle bestellingen van klanten komen binnen op het hoofdkantoor dat gevestigd is in Haarlem. Hier worden vragen beantwoord en bestellingen gecontroleerd waarna het product zelf wordt gemaakt in de bakkerij in Amsterdam. De producten worden vervolgens bij de klanten bezorgd in één van de vele Gefelicitaart bestelbussen.

De producten van Gefelicitaart

Gefelicitaart verkoopt traktaties voor allerlei soorten viermomenten, bijvoorbeeld voor een geboorte, verjaardag of als relatiegeschenk. Je kunt deze taarten direct laten versturen naar jezelf of als verassing naar iemand anders en bovendien kun je de taart laten versieren met eigen foto of tekst. Gefelicitaart behaalde met een 9,3 de hoogste score in de landelijke taarten test van het AD. Een product bestellen bij Gefelicitaart kan via de uitgebreide website, waar je aan de hand van het keuzemenu de verschillende producten die Gefelicitaart aanbiedt kunt bekijken. Ten eerste heeft Gefelicitaart natuurlijk een uitgebreid aanbod met verschillende taarten. Ze verkopen onder andere slagroomtaarten, marsepeintaarten en vlaaien. De prijzen van de taarten zijn afhankelijk van de soort taart en het aantal personen waar deze voor geschikt is. Tegen een meerprijs kan je bovendien kiezen voor het versieren van de taart met een eigen foto of tekst. Je kunt er voor kiezen om deze zelf te ontwerpen of om dit te laten doen door het Gefelicitaart team. Ook is het mogelijk om tegen een kleine meerprijs een kaartje of brief mee te laten sturen met de taart. Gefelicitaart heeft ook een uitgebreid aanbod aan speciale kindertaarten. Hierbij is het eveneens mogelijk om te kiezen voor een eigen afbeelding, maar Gefelicitaart verkoopt ook taarten die volledig zijn gedecoreerd in de stijl van bijvoorbeeld een favoriet tv-programma. Naast taarten verkoopt Gefelicitaart ook verschillende andere soorteng gebak zoals koekjes, petit fours en donuts. Op een aantal van deze gebakjes, bijvoorbeeld op de petit fours, kan ook een persoonlijke afbeelding of tekst worden aangebracht.

Behalve gebak verkoopt Gefelicitaart ook een aantal soorten chocoladeproducten. Zo zijn er chocolaatjes met eigen logo, chocotelegrammen en chocoladefoto’s verkrijgbaar. Zelfs mensen die die niet zo’n fan zijn van zoete traktaties kunnen bij Gefelicitaart terecht, ze verkopen namelijk ook worstenbroodjes! De worstenbroodjes zijn van de bekende Brabantse bakkerij Houben en er zijn verschillende soorten verkrijgbaar. Ook bij het bestellen van worstenbroodjes is het mogelijk om een persoonlijk kaartje of een brief toe te voegen. Voor mensen die graag ook zelf iets bijdragen aan hun traktatie, heeft Gefelicitaart de zogenoemde ‘Knutzelftaarten’. Dit zijn pakketten waarmee je zelf de taart in elkaar kunt zetten en ook hierbij heb je de mogelijkheid om deze te versieren met een eigen foto of tekst. Ook zijn er losse marsepeinen figuren en eetbare prints te koop om een taart mee te versieren. Om ieder traktatiemoment compleet te maken verkoopt Gefelicitaart ook verschillende handige benodigdheden zoals bordjes en bestek en taartscheppen.

Bij Gefelicitaart bestellen met korting

Wanneer je bij Gefelicitaart op werkdagen een taart bestelt voor 17:00, kan deze de volgende dag al bezorgd worden. Bestellingen bij Gefelicitaart kunnen worden betaald met creditcard, Paypal en iDEAL. Gefelicitaart bezorgt van maandag t/m zaterdag, met uitzondering van feestdagen. Bij het afrekenen kun je bovendien zelf een tijdvak kiezen waarin de taart bezorgd wordt bij jou of de ontvanger. De verzendkosten bij Gefelicitaart bedragen, afhankelijk van het gekozen aflevertijdstip, €7,50 of €13,95. Wanneer je hulp nodig hebt bij je bestelling of een vraag of opmerking hebt over een al voltooide bestelling, kun je terecht op de contactpagina op de website. Op deze pagina vind je het telefoonnummer en emailadres van de klantenservice van Gefelicitaart, deze is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00. Op de website kun je ook via de chat contact opnemen met een medewerker. Gefelicitaart is ook aanwezig op bijna alle sociale media, hier kun je terecht voor informatie en inspiratie en kun je ook contact opnemen met het bedrijf.

gefeliciTAART veelgestelde vragen (FAQ)

📬 Kun je gratis naar gefelicitaart retourneren?

De consument heeft wettelijk gezien de mogelijkheid om de koopovereenkomst te ontbinden binnen 7 dagen na ontvangst van het product. Als een klant gebruik maakt van dit herroepingsrecht dient hij het product met alle toebehoren en zoveel mogelijk in originele staat te retourneren naar Gefelicitaart. Veel producten van Gefelicitaart zijn echter uitgesloten van het herroepingsrecht (zie de algemene voorwaarden), omdat ze bijvoorbeeld aangepast zijn op persoonlijke wensen of snel kunnen bederven. Wel is er soms de mogelijkheid om de bestelling te annuleren, hiervoor dient telefonisch contact opgenomen te worden met de klantenservice. Over het algemeen staan hier wel kosten tegenover, meestal bedragen deze 25% van de totale order.


📱 Hoe kun je met gefelicitaart contact opnemen?

Voor contact met Gefelicitaart kun je terecht op de contactpagina op de website, hier vind je de verschillende contactopties. Voor direct contact met een medewerker van Gefelicitaart.nl kun je bellen naar het telefoonnummer van de klantenservice. Het is ook mogelijk om een mail te sturen of om direct te chatten via de chat optie op de website. De klantenservice is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00.


✅ Zijn er gefelicitaart reviews te lezen?

Op de website zijn geen echte reviews te lezen, wel staan onder de producten een aantal quotes die de reacties van klanten op de producten weergeven. Ook biedt de pagina referenties een overzicht van bekende bedrijven waar gefelicitaart producten aan heeft geleverd.


🏷 Zijn er gefelicitaart kortingscodes beschikbaar?

Ja, op het moment zijn er X codes beschikbaar die je kan invullen bij het afrekenen.

Simpel & Effectief, MrKorting in een notendop ...

3500+ winkelsdagelijks bijgewerkt

75.000+ kortingscodesgedeeld per jaar

100% geverifieerddoor ons platform

25.000+bezoekers / maand

9 jaarkortingscode ervaring