Greetz kortingscodes februari 2023

Bekijk al onze greetz.nl kortingscodes, acties en aanbiedingen

  • Alle kortingen ()
  • Kortingscodes ()
  • Deals ()

Over Greetz

Over Greetz kortingscodes

De groeten van… Greetz! Greetz, een bedrijf dat er nog voor zorgt dat we op een ouderwetse manier vrienden en familie een kaartje kunnen toesturen. Zo’n uniek kaartje dat opeens op de mat ligt is toch veel leuker dan een appje met ‘Gefeliciteerd’. Greetz is een webwinkel waarbij je iemand wenskaarten, bloemen, ballonnen en andere verrassingen kan toesturen. Greetz noemt zichzelf dan ook een ‘attentservice’, omdat ze ervoor zorgen dat jij iemand kan laten weten dat je aan ze denkt.

In 2004 is Greetz opgericht als eerste online wenskaartenservice van Nederland. Het hele idee van online kaarten versturen is bedacht door Simen Schimmel en Johan van Vulpen. Na verschillende samenwerkingen met andere postbedrijven aan te zijn gegaan, zijn ze sinds 2009 officieel een zelfstandig bedrijf. In 2011 lanceerde Greetz ook voor het eerst een applicatie. Met meer dan 2 miljoen aankopen per jaar is Greetz nog steeds de grootste online wenskaartenservice. Sterker nog, in 2012 verstuurde Greetz hun 20 miljoenste wenskaart uit. Maar naast het iemand verrassen met een wenskaart, kan je ondertussen ook bloemen, chocola of dranken toesturen. Het bedrijf is dus veel gegroeid afgelopen decennia. Greetz ontwikkelt zich nog steeds omtrent de productvernieuwingen, personalisatiemogelijkheden en bezorgopties.

Het hoofdkantoor van Greetz kun je vinden in Amsterdam. In het hoofdkantoor worden zowel de marketingkeuzes gemaakt als dat er daar geproduceerd wordt. Het gebeurt allemaal onder één dak. Vanuit Amsterdam worden de kaarten verstuurd tot over de hele wereld! Cadeaus worden enkel verstuurd tot over de Belgische grens. Met als doel om mensen het leuk en eenvoudig te houden om iemand te verrassen, geven ze duizenden mensen elke dag een glimlach op hun gezicht.

Verder heeft Greetz aardig wat grote prijzen op hun naam staan. Met trots kan Greetz zeggen dat ze zijn uitgeroepen tot beste website van 2019 en 2017. In 2019 zijn ze verder nog uitgeroepen tot de Logistieke Webshop van het jaar. Maar daar houdt het niet bij op. Ze hebben nog verschillende awards gewonnen voor de Publieksprijs XL, Klantvriendelijkste bedrijf (2e), Beste Webwinkel van Nederland categorie Speelgoed & Cadeaus en Beste Product Experience. Een heel rijtje zoals je hoort!

Het assortiment van Greetz

Het hoofdproduct van Greetz was en is nog steeds de wenskaart. Het aantal opties aan wenskaarten is bij Greetz zowat ontelbaar. Er zijn genoeg reguliere kaarten te maken, zoals verjaardagskaarten, fotokaarten, beterschapskaarten, rouwkaarten en verhuiskaarten. Verder zijn er heel veel kaarten in bepaalde thema’s bij specifieke momenten, zoals Valentijn, geboorte, diploma, Moeder- en Vaderdag en Kerst. Voor wat voor gelegenheid maar ook, gebrek aan keuze zal er niet zijn. Ook biedt Greetz kaarten aan speciaal ‘Voor Hem’ en ‘Voor Haar’, maar ook ‘Voor Opa’ of ‘Voor Meisje’. Er zijn duidelijke categorieën en de website helpt je bij het kiezen van een kaartje. Het kaartje dat je maakt, kan je zo veel personaliseren als je zelf wilt. Je kan zelf een tekst er in schrijven, stickers en muziek toevoegen en met klap op de vuurpijl foto’s bijvoegen. Door de optie om foto’s in het kaartje te zetten, maak je je kaartje extra persoonlijk. Dit kan zowel op de voorkant als in de binnenkant. Dus als je beste vriend jarig is, is dat de ultieme mogelijkheid om dat prachtige plaatje van jullie toe te voegen in zijn verjaardagskaart.

Ondertussen is het assortiment enorm uitgebreid. Naast de grootste productie van wenskaarten, kun je via Greetz ook bloemen, chocolade, boeken, cadeaubonnen, taart, dranken, kinder- en babyspeelgoed en nog overige verrassingen toesturen. Als je iemand een bloemetje wil sturen, leidt de website je daar goed doorheen. Allereerst kan je al kijken of je iemand bijvoorbeeld brievenbusbloemen of een groot pakket wil toesturen. Ook zijn er bloemen gesorteerd op thema, bijvoorbeeld in het thema ‘liefde’ staan er mooie boeketjes rozen. Verder kan je zoeken op een specifieke bloemsoort. Heb je helemaal geen tips nodig? Dan kan je ook gewoon lekker alle bloemen in één keer bekijken.

Als je iemand chocolaatjes wil geven, kan je via Greetz op drie manier uitvinden welke chocola het beste past bij je wensen. Je kan sorteren op soort, merk en moment. Onder soort kan je zoeken naar bijvoorbeeld repen, bonbons of truffel. Greetz biedt allerlei chocolademerken aan van Tony Chocolonely tot wel Leonidas. Onder de categorie ‘momenten’ kan je kijken welke chocolade het best bij welke gelegenheid past. Boeken kan je ook weer kiezen op genre. Zo kan je boeken aanschaffen over reizen, liefde of koken. En niemand zegt dat je per se een boek naar iemand anders hoeft te sturen. Als je nou een leuk boek voor jezelf er tussen ziet zitten, verras je toch lekker jezelf. Via Greetz kan je ook iemand een cadeaubon toesturen, bijvoorbeeld voor een bezoekje aan de bioscoop of aan de wellness.

Het aanbod van taarten en gebakken is erg ruim. Via Greetz kan je deze taarten en gebakken bij iemand laten bezorgen met een persoonlijke tekst er op. Dat is eens wat anders dan via de lokale bakker. Ook kan je dranken toesturen, zoals wijn, speciaalbieren of champagne. Dat is nog eens een verrassing als de postbode jou een glaasje inschenkt! Voor geboortes kan je kraampakketten samenstellen. Je kan leuk speelgoed en lieve knuffels aanschaffen voor pasgeboren baby’s of voor peuters. Voor dit deel van het assortiment heeft Greetz samenwerking met verschillende merken, zoals onder andere Happy Horse, BAMBAM en Lief! Lifestyle.

Bij het overige assortiment kan je nog allemaal willekeurige producten aanschaffen/versturen. Denk hierbij aan mokken, snoeppotten, fruitmanden, geurtjes en beautyproducten. Met allemaal als doel om een ander te verrassen, maar jezelf verrassen is natuurlijk ook geen schande. Met dit uitgebreide assortiment zal Greetz niet tekortschieten in jouw eisen en wensen.

Online shoppen en bestellen

Omdat Greetz alleen een webwinkel is en er geen fysieke winkels gevestigd zijn van Greetz, kan je dus ook alleen maar online shoppen. Om iets te bestellen, heb je niet per se een account nodig. Een account maakt het wel gemakkelijker als je vaker bestellingen doet bij Greetz. Zo kan je een adressenboek aanmaken en hoef je niet per se adressen steeds opnieuw op te zoeken. Ook kan je je ordergeschiedenis bekijken. Met een account heb je ook de luxe om producten te bewaren als je ze nog niet van plan bent te bestellen. Dat is zeker handig als je zelf een gepersonaliseerde kaart maakt. Nog een extra voordeel is dat je goedkoper uit bent met een account, omdat je bezorgkosten minder zijn.

Als je het product of de producten bij elkaar verzameld en/of gemaakt hebt, kan je ze toevoegen aan je winkelmandje. Er wordt vaak nog een keuze voorgelegd of je er nog een klein kaartje of nog een bosje bloemen bij wilt geven. Je kan er hier voor kiezen om dat ook toe te voegen aan je bestelling, maar je kan ook doorgaan zonder extra verrassing. Er wordt je dan gevraagd de informatie van de ontvanger in te vullen, zoals de naam en het adres. Je kan er ook voor kiezen om het pakket eerst bij jou te laten bezorgen en zelf persoonlijk aan de persoon in kwestie te geven. Wanneer je de informatie hebt ingevuld, ga je verder naar de pagina dat je de bezorgdatum kan kiezen. Als je iets morgen wil laten bezorgen, kost dat niks (met uitzondering van zondagen, maandagen en feestdagen). Je kan ook een pakket later in de week laten bezorgen, daar staat een kleine bijdrage tegenover. Wanneer je de datum hebt gekozen, biedt Greetz je nog één keer aan om verder te winkelen of om te gaan betalen. Dit is ook de pagina waar je een kortingscode kunt invullen. Als je doorgaat naar betaling, kan je gebruik maken van iDEAL, eenmalige machtiging, PayPal, achteraf betalen met Klarna, Mister Cash en Creditcard. En ziezo, je bestelling is afgehandeld en je kan wachten tot de ontvanger verrast wordt. Je ontvangt hierbij verder geen Track&Trace, maar je wordt wel op de hoogte gehouden via e-mail wanneer je pakket precies geleverd wordt. Wanneer het cadeau ontvangen is, maar het niet bevalt of kapot is, kan je het terugsturen. Dit kan echter niet als het een gepersonaliseerd cadeau is, zoals een fotokaart.

De klantenservice

Op de pagina van de klantenservice kan je zelf een vraag stellen via de chat. Voordat je dit doet, is het misschien slim om je vraag op te zoeken tussen de meest gestelde vragen. Er staan een heleboel vragen op de website waar al een duidelijk antwoord op gegeven is. Als je toch in contact wil komen met een medewerker van Greetz, stuur je iets via de chat. Je moet meestal even wachten, maar dan heb je daadwerkelijk ook contact met een medewerker. Let hierbij op dat je alleen reactie krijgt tussen 08:30 – 20:00 tussen maandag en vrijdag en 09:30 – 18:00 op zaterdag en zondag.

De meest gestelde vragen zijn gesorteerd op categorie. De grootste thema’s van vragen gaan over de bezorging, bestelling, wijzigingen/annuleringen, betaling en retournering. Als je je vraag gevonden hebt en het antwoord hebt gelezen, kan je feedback geven over hoe nuttig je het vond. Als je nog steeds vragen hebt, kan je dus de chat gebruiken of een e-mail sturen.

Greetz veelgestelde vragen (FAQ)

⏰ Wat is de Greetz levertijd?

Greetz levert in 98% van de gevallen in één dag, met uitzondering van zondagen, maandagen en feestdagen. Je kan zelf een bezorgdatum kiezen bij je bestelling. Zo kan je dus ook een pakket pas over 4 dagen laten bezorgen als dat beter schikt.


📧 Verkoopt Greetz ook andere dingen dan kaarten?

Ja, het assortiment bestaat uit veel meer dan kaarten. Zo verkoopt Greetz ook bloemen, ballonnen, boeken, taart, chocolade, dranken en speelgoed.


📱 Hoe kan ik met Greetz contact opnemen?

Via de klantenservice kan je met Greetz contact opnemen. Ook biedt Greetz de mogelijkheid om een e-mail te sturen of contact op te nemen via social media, zoals Twitter en Facebook.


🏷 Zijn er Greetz kortingscodes beschikbaar?

Ja, op het moment zijn er X codes beschikbaar die je kan invullen bij het afrekenen.

Simpel & Effectief, MrKorting in een notendop ...

3500+ winkelsdagelijks bijgewerkt

75.000+ kortingscodesgedeeld per jaar

100% geverifieerddoor ons platform

25.000+bezoekers / maand

9 jaarkortingscode ervaring