Effectief per: 1 maart, 2020

MrKorting neemt de privacy van alle gebruikers van onze website serieus. Deze privacyverklaring is dan ook opgesteld om je uit te leggen hoe we met je persoonsgegevens omgaan. Heb je na het lezen van deze verklaring nog vragen over de verwerking van je persoonsgegevens? Nem dan contact met ons op.

1. Over ons

Wil je een verzoek indienen met betrekking tot jouw privacyrechten of heb je een vraag? Je kunt ons via onderstaande gegevens bereiken:

MrKorting
Stadionstraat 11 C10
4815NC Breda


2. Persoonsgegevens

We verwerken de volgende persoonsgegevens:

  • naam
  • email
  • ipadres

Er worden geen bijzondere persoonsgegevens verwerkt.


3. Doel

We leggen je graag uit op welke manier en voor welke doeleinden we je persoonsgegevens verwerken.

nieuwsbrief
Heb jij jezelf ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dan verwerken we hiervoor je naam en e-mailadres. Zo kunnen we je relevantie informatie en nieuws sturen. Elke nieuwsbrief is voorzien van een afmeld link. De gegevens bewaren we voor dit doeleinde, tot je jezelf hebt afgemeld.

klantenservice
Neem je contact met ons op? Dan verwerken we je e-mailadres en naam. Zo kunnen we je voorzien van een reactie. We bewaren deze gegevens tot maximaal 3 jaar na het contact.


4. Dooorgave van gegevens

Jouw gegevens delen we met derden, die deze gegevens verwerken. Dit betreffen:

  • E-mail service provider
  • Webhosting provider
  • Content Delivery Network (CDN)
  • Cookies voor analytische doeleinden
  • Marketing- en advertentie-diensten/netwerken

externe links
Om onze website goed te laten functioneren, kan het dat je links naar externe websites aantreft. Klik je op een link, dan verwijzen we je door naar een andere website. Deze website(s) (extern) kunnen ook gebruik maken van cookies. We adviseren je om kennis te nemen van de privacy- of cookie-verklaring op deze website(s).


5. Je rechten

We leggen je graag uit welke rechten je hebt en welke invloed je kunt uitoefenen bij het verwerken van je persoonsgegevens. Wil je gebruik maken van een van deze rechten? Neem dan contact met ons op via de hierboven vermelde gegevens.

Inzage, rectificatie en wissing
Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.

Beperking van de verwerking
Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.

Recht op bezwaar
Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten.

Gegevensoverdraagbaarheid
Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan.

Toestemming intrekken
Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

Klachten
Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.


6. Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invert
  • Wij houden logs bij van alle opvragingen van persoonsgegevens

7. Cookies

Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies. Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

De volgende lijst is een overzicht van partners welke cookies (kunnen) plaatsen. De lijst is niet compleet en kan wijzigen. Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige delen van onze website werken hierna mogelijk niet goed meer.

  • Bing - Analytical, retargeting and marketing
  • Cloudflare - Analytical
  • Facebook - Analytical, social and marketing
  • Google Ads - Analytical, retargeting, marketing
  • Google Analytics - Analytical, A/B testing
  • Awin - Affiliate
  • TradeDoubler - Affiliate
  • TradeTracker - Affiliate

8. Wijzigingen

Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met jou communiceren.


Simpel & Effectief, MrKorting in een notendop ...

3500+ winkelsdagelijks bijgewerkt

75.000+ kortingscodesgedeeld per jaar

100% geverifieerddoor ons platform

25.000+bezoekers / maand

9 jaarkortingscode ervaring