Vistaprint kortingscodes februari 2023

Bekijk al onze vistaprint.nl kortingscodes, acties en aanbiedingen

  • Alle kortingen ()
  • Kortingscodes ()
  • Deals ()

Over Vistaprint

Over Vistaprint kortingscodes

Vistaprint is een Nederlands bedrijf dat fysieke en digitale marketingproducten produceert voor kleine ondernemers. Denk hierbij aan visitekaartjes, flyers en banners. Robert Keane, de oprichter van Vistaprint, begon in 1995 in Parijs met een bedrijf genaamd Bonne Impression. Dit bedrijf hielp kleine bedrijven bij het produceren van brochures, stationery en visitekaartjes. In 1999 begon het bedrijf met een op internet gebaseerd business model en veranderde de naam naar Vistaprint. In 2009 verhuisde het bedrijf naar Venlo. Sinds 2014 valt Vistaprint onder moederbedrijf Cimpress.

Webshop en assortiment van Vistaprint

Vistaprint biedt een groot assortiment aan producten op het gebied van marketing- en promotiemateriaal en relatiegeschenken. Klanten kunnen deze materialen zelf ontwerpen met bijvoorbeeld hun bedrijfslogo er op.

Een van de bekendste producten van Vistaprint zijn de zelf te ontwerpen visitekaartjes, waar veel (kleine) ondernemers gebruik van maken. Vistaprint biedt de keuze uit verschillende vormen, denk hierbij aan kaartjes met ronde hoeken en smalle kaartjes, maar ook verschillende papiersoorten en afwerkingen zoals kraftpapier en linnen. Het ontwerpen van een visitekaartje begint dan ook met het kiezen van een vorm, papiersoort en eventueel afwerking. Vervolgens kun je als klant kiezen om te gaan ontwerpen met één van de vele templates die op de website staan, of zelf direct een ontwerp in te voegen. De prijzen van visitekaartjes variëren per gekozen eigenschappen en oplage. Er kan gekozen worden voor oplages van 100 stuks minimaal en 10000 stuks maximaal. Hoe groter de oplage, hoe voordeliger de prijs die je betaalt. Voor het ontwerpen van flyers en folders, andere populaire producten van Vistaprint, geldt een vergelijkbare procedure als bij het ontwerpen van visitekaartjes. Ook hierbij is het mogelijk om een vorm, maat en papiersoort te kiezen. Vervolgens kun je weer gaan ontwerpen via een template op de website of een eigen ontwerp uploaden. Flyers en folders zijn te bestellen in een oplage van minimaal 25 stuks en maximaal 20000 stuks. Behalve de bekende visitekaartjes en folders en flyers, kun je bij Vistaprint ook terecht voor andere soorten promotiemateriaal. Zo heeft Vistaprint ook een uitgebreid assortiment aan spandoeken en beursproducten zoals raamstickers, autoreclame en reclameborden. Ook deze producten zijn geheel zelf te ontwerpen.

Bij Vistaprint kunnen bedrijven ook terecht wanneer ze op zoek zijn naar promotionele producten om bijvoorbeeld uit te delen op beurzen of weg te geven als relatiegeschenk. Voor deze promotionele producten heeft Vistaprint zelfs een aparte webshop, genaamd Promotique. Op Promotique vind je een groot aantal producten dat bedrukt kan worden met eigen logo. Denk hierbij aan weggevertjes voor op bijvoorbeeld beurzen, zoals pennen, notitieboekjes en tasjes. Deze producten kunnen soms al besteld worden vanaf een kleine oplage van 10 stuks. Bij de Promotique kun je ook terecht voor iets duurdere geschenken zoals koptelefoons, opladers en zelfs bepaalde keukenproducten. Ook deze producten worden voorzien van de bedrijfsnaam of het logo, door middel van een bedrukking of gravure. De Promotique heeft ook een ruim aanbod aan te bedrukken kleding, zoals jassen, T-shirts en hoofddeksels.

Niet alleen bedrijven kunnen terecht bij Vistaprint voor het bedrukken van diverse producten, Vistaprint is er ook voor particulieren. Zo kun je op de website terecht voor het maken van fotogeschenken zoals fotokalenders, fotomagneten en fotoboeken en zelfs fleecedekens met een zelfgekozen fotoprint. Ook kun je bij Vistaprint terecht voor allerlei soorten persoonlijke kaarten. Zo kun je bij Vistaprint gepersonaliseerde verjaardagskaarten laten drukken, geheel zelf ontworpen of met behulp van één van de vele templates op de website. Ook voor persoonlijke geboortekaartjes of uitnodigingen voor babyshowers kun je bij Vistaprint terecht. Bovendien is het ook mogelijk om direct bijpassend en/of bedrukte enveloppen mee te bestellen. Wie bezig is met het plannen van een bruiloft, kan bij Vistaprint een groot deel van de benodigdheden vinden. Vistaprint verkoopt namelijk niet alleen uitnodigingen, maar ook trouwprogramma’s, bedankkaartjes en menukaarten. Zelfs voor gepersonaliseerde geschenken om uit te delen aan bruiloftsgasten kun je bij Vistaprint terecht.

Verzending en bezorging

De verzendkosten die Vistaprint levert, zijn afhankelijk van het bedrag waarvoor is besteld. Het is in ieder geval zo dat een bestelling van boven de €50 gratis bezorgd wordt. Over het algemeen geldt voor bestellingen bij Vistaprint een levertijd van tussen de 5 en 10 werkdagen. Bij promotionele producten ligt dit tussen de 7 en 15 werkdagen, afhankelijk van het bestelde product en het afleveradres. Als de bestelling is verstuurd, ontvang je een bevestigingsmail met daarin de bezorgmethode, de geschatte bezorgdatum en informatie waarmee je de bestelling kunt volgen.

Vistaprint veelgestelde vragen (FAQ)

📬 Kun je gratis naar Vistaprint retourneren?

Vistaprint werkt normaalgesproken niet met retouren, omdat je bij Vistaprint gepersonaliseerde producten zoals visitekaartjes bestelt. Wel heeft Vistaprint een tevredenheidsgarantie. Dit betekent dat je als je niet tevreden bent over je bestelling, je contact kunt opnemen met Vistaprint. Vervolgens zoekt Vistaprint samen met jou naar een oplossing. Het kan zijn dat je een nieuw product ontvangt, je geld terugkrijgt of gratis een nieuwe bestelling mag plaatsen.


📱 Hoe kan ik de Vistaprint klantenservice bereiken?

Je kunt de Vistaprint klantenservice telefonisch bereiken via de chat, via de e-mail en zelfs per post!


💸 Heeft Vistaprint vaste kortingen?

Vistaprint heeft geen vaste kortingen, wel zijn er regelmatig kortingen op delen van het assortiment. Deze aanbiedingen zijn te vinden op de ‘aanbiedingen’ pagina in de webshop. Om gebruik te maken van de aanbiedingen, dien je de bijbehorende kortingscode toe te voegen aan je winkelwagentje.


🏷 Zijn er Vistaprint kortingscodes beschikbaar?

Ja, op het moment zijn er X codes beschikbaar die je kan invullen bij het afrekenen.

Simpel & Effectief, MrKorting in een notendop ...

3500+ winkelsdagelijks bijgewerkt

75.000+ kortingscodesgedeeld per jaar

100% geverifieerddoor ons platform

25.000+bezoekers / maand

9 jaarkortingscode ervaring